• splash
  • Korte voorstelling

    Super Viande, uw partner in kwaliteitsvlees,
    gespecialiseerd in rund− en kalfsvlees
    van Blanc Bleu runderen.

    Adres : Super Viande
    Legen Heirweg 14
    9890 Gavere − België


    Tel: 0032 (9) 384 42 00
    Fax : 0032 (9) 384 46 00
    Mobile : 0032 (0) 475 42 82 17
    E-mail : info@superviande.be
    BTW : BE 0426 032 215

    Contactpersoon : José Vercauteren

    Ligging:

  • Wie zijn we

    Super Viande werd in 1984 opgericht in Gent door de huidige zaakvoerder José Vercauteren.

    Sinds februari 2006 werd een nieuwe vestiging in Gavere in gebruik genomen. Een volledig gemoderniseerde productielijn, die aan de hoogste kwaliteits −en gezondheidsnormen voldoet, stelt Super Viande in staat om haar klanten enkel het beste en gezondste vlees te leveren.

    Er gebeurt een strikte en persoonlijke selectie van de beste Blanc Bleu runderen.

    FAVV

    F706
    KF706

    HACCP

    Ons HACCP-systeem (staat voor Hazard Analysis of Critical Control Points) is een bewakingssysteem dat er moet voor zorgen dat de levensmiddelen die terecht komen bij de consument hygiënisch en veilig zijn voor consumptie.

    De basisprincipes voor de HACCP zijn :
    • Identificatie van alle mogelijke gevaren en evaluatie van ernst en frequentie
    • De kritische beheerspunten (CCP′s) worden vastgesteld
    • De kritische grenzen per CCP worden aangegeven
    • Instructies voor monitoring
    • Per CCP worden de correctieve acties vastgelegd die moeten leiden tot herstel van de veiligheid
    • Verificatie
    • Registraties

    BRC A−GRADE

    Sinds maart 2010 is NV Super Viande houder van een BRC−certificaat.
    Bij de versie 6 werd terug een grade A behaald.

    MERITUS

    Reeds jaren leveren wij dit kwaliteitslabel voor rundvlees af aan de warenhuizen.
    Het Meritus−label legt aan alle schakels van de productieketen zeer strenge normen op.

    VIRTUS

    Voor de Franse markt hebben wij een eigen begeleidingscertificaat ontwikkeld waarbij alle gegevens van de runderen vermeld zijn en een volledige traceerbaarheid mogelijk is.

    Kwaliteit

    EEN STRENGE SELECTIE DOOR JARENLANGE ERVARING

    De zaakvoerder staat bekend om zijn strakke aanpak en opvolging. De belangrijkste doelstelling is om smaakvol en kwalitatief hoogstaand rundvlees aan te bieden.

    EERSTE KEUZE

    Zowel op de markten van Brugge, Ieper en Ciney alsook bij de boeren heeft de zaakvoerder−aankoper de eerste keuze van de beste runderen door zijn correcte en contante betaling.

    EIGEN VETMESTERIJEN (BLANC BLEU)

    Verschillende boeren kweken exclusief voor Super Viande. Veevoeders van hoge kwaliteit garanderen ook rundvlees van topkwaliteit.

    DAGELIJKSE SLACHTING

    Door de directe uitbening en verpakking in onze ateliers zorgen we voor versheid en het behoud van kleur wat zeer belangrijk is voor latere presentatie in de toonbank.

    Service

    PERSOONLIJK CONTACT

    Bij Super Viande kan U nog persoonlijk terecht voor uw vragen. Hier bent U als klant geen nummer maar wordt U op een accurate en efficiënte manier geholpen door de zaakvoerder of één van de medewerkers. De zaakvoerder staat zelf dagelijks ten dienste van de klanten.

    FLEXIBILITEIT

    Op professionele wijze worden de specifieke vragen of wensen van de klanten behandeld. Er zijn verschillende verpakkingsmogelijkheden en inzake leveringen is er een grote flexibiliteit.

    Hygiëne

    DAGELIJKSE REINIGING EN ONTSMETTING DOOR EIGEN PLOEG

    Eigen opgeleid personeel zorgt voor de dagelijkse reiniging en ontsmetting van de bedrijfslokalen en machines.

    WEKELIJKSE REINIGING OP VRIJDAG DOOR EXTERNE KUISPLOEG

    Op vrijdag komt er een externe kuisfirma voor extra reiniging van de muren, rails, plafonds zodat ons bedrijf op hygiënisch vlak in topvorm blijft.

    GRONDIGE REINIGING VAN DE BAKKEN

    De ruilbakken worden dagelijks grondig gereinigd met deze moderne machine.

    Voedselveiligheid

    HACCP−TEAM zorgt voor de beheersing van het productieproces

    Een goed uitgewerkt HACCP−plan houdt in dat de voedselveiligheid van de producten voor de consument gewaarborgd is. We hanteren reeds jaren die HACCP−principes.

    Alle productgegevens worden verzameld, de doelgroep wordt bepaald en een processchema wordt opgesteld dat dagelijks geverifieerd wordt. Het opstellen van een processchema heeft tot doel om een duidelijk beeld te geven van alle stappen vanaf de opslag van grondstoffen tot en met de aflevering aan de klant. Alle mogelijke gevaren die een oorzaak kunnen zijn van voortijdig bederf, fysische, chemische en biologische contaminaties moeten door het HACCP−team opgespoord en geanalyseerd worden.

    Indien het vermoede gevaar geen risico vormt voor het bedrijf zal het toch regelmatig geverifieerd worden. De normale preventieve maatregelen (GMP′s) worden gehandhaafd door het management.


    CCP: Kritische Controlepunten

    Een kritisch Controlepunt (CCP) is dus een grondeigenschap, of een processtap of een activiteit waar met meetbare en controleerbare maatregelen de eerder geïdentificeerde gevaren en risico′s beheersbaar worden gemaakt.

    Het opstellen van kritische grenswaarden is onderworpen aan de wettelijke normen en gangbare afkeurgrenzen. Ze kunnen gestaafd worden op bewijzen. Voor iedere CCP moet de norm of streefwaarde en de toleranties of grenswaarden bepaald worden. Deze limieten zijn de veiligheidsgrenzen om reële risico′s te beheersen en te elimineren.

    Met de gekozen meet− of observatiemethodes wordt continu vastgesteld of de betreffende CCP binnen de toleranties blijft. Zodra de kritieke procesparameters de grenswaarden overschrijden, moeten er corrigerende maatregelen genomen worden. Deze maatregelen zijn op voorhand opgesteld zodat er snel en efficiënt kan worden opgetreden.

    Onze klanten

    SLAGERIJEN

    • uw garantie voor rundvlees van Blanc Bleu runderen van 1ste kwaliteit
    • kwartieren of versneden stukken
    • vers of vacuüm verpakt
    • stipte bevoorrading

    WARENHUIZEN

    Specifiek voor u hebben we het Meritus − kwaliteitslabel

    VLEESWARENFABRICANTEN

    Ook voor grote hoeveelheden van versneden vlees kan u bij ons terecht

    HORECALEVERANCIERS

    • Door een constante topkwaliteit te leveren tegen de beste prijs
    • vers of vacuüm verpakt
    • dagelijkse bevoorrading mogelijk

  • Onze diensten

    Versnijding

    Volgens de wensen van de klant in karkas, kwartieren of PAD-versnijding.

    Verpakking

    Conform EG verordening 1935/2004 met volledige specificaties

    meer
    Verzending

    Eigen gekoelde transportmiddelen

    meer
    Tracering

    Daglot opgemaakt aan de hand van de gegevens uit het slachthuis conform EG verordening 1935/2004 met volledige specificaties

    meer

  • Verpakking

     

    1. Conform EG verordening 1935/2004 met volledige specificaties
    2. Vacuüm verpakking (ALLFO)
    3. Krimpzakken ASB 60
    4. Paletten − dozen
    5. Vleeszakken LDFE - HDPE


  • Verzending

     

    1. Eigen gekoelde transportmiddelen
    2. Personeel staat van maandag tot vrijdag voor u klaar
  • Tracering

     

    1. Daglot opgemaakt aan de hand van de gegevens uit het slachthuis conform EG verordening 1935/2004 met volledige specificaties
    2. Productieloten per klant met eventuele sanitelnummers
    3. Tracking: neerwaartse traceerbaarheid die ervoor zorgt dat de producten van bij de klanten kunnen teruggeroepen worden
    4. Tracing: opwaartse traceerbaarheid die teruggaat naar de oorsprong van het product
    5. Inkomende en uitgaande registers
  • Rundvlees

    Half rund
    Achterkwartier


    Voorkwartier
    Deelstukken

    Kalfsvlees

    Kalfsachterkwartier
    Uitgebeend deelstuk


    Nieuwe specialiteiten

    Rundvlees van eigen slachting ideaal om 6 weken te rijpen.

    Mogelijke rassen:
    HOLSTEINER KEMPENS ROOD BONT
    LIMOUSIN PARTHENAISE
    ANGUS BEEF BLONDE AQUITAINE
    OOSTVLAAMS WIT ROOD NORMANDISCH
    WESTVLAAMS ROOD




  • Partners

    Vaste leveranciers van runderen
    1. Strenge selectie van leveranciers
    2. 1ste keuze door contante betaling
    3. Beste runderen van de markten
    Veekwekers
    1. Een aantal vaste boeren die exclusief kweken voor Super Viande
    Voeders Orsmolen
    1. Kwalitatief veevoeder in overleg met Super Viande samengesteld voor rundsvlees van topkwaliteit
    Slachthuis
    1. EG 129 Mouscron, Euro Meat Group
  • Super Viande nv

    Legen Heirweg 14
    9890 Gavere
    België

    Tel: 0032 (9) 384 42 00
    Fax : 0032 (9) 384 46 00
    Mobile : 0032 (0) 475 42 82 17
    E-mail : info@superviande.be

    Meer info?

  • Privacy Policy

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

  • More

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

  • More

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

  • More

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.

    more text.